Rodica Jardan

Rodica Jardan
Daca va ganditi daca mai trebuie sa invatati limba engleza pot sa va spun cu siguranta ca trebuie
snejana.marteniuc@nlc.md

Goette once said, “He, who knows no foreign language, doesn’t know his own one”.

De mic copil am fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală. Vazând cu câtă dăruire profesorul se dedică zilnic acestui obiect, am decis că într-o zi voi deveni și eu un exemplu pentru elevii mei. Și iată-mă în prezent, deja în postura de profesor. De întotdeauna am fost pasionată de limba engleză deoarece prezenta pentru mine acel izvor de cunoștințe pe care îl caută fiecare din noi. Din fericire eu l-am găsit, și acum, prin orele desfășurate, încerc să transmit cunoștințele, accumulate pe parcursul a mai multor ani, elevilor mei.

NEXT Language Center mi-a oferit posibilitatea să-mi fac job-ul preferat într-o atmosferă amicală, fiind inconjuraăa de o echipă de profesioniști, acordânduse toate condițiile necesare pentru o activitate educațională eficientă și interactivă, precum biblioteca și materiale moderne pe care ți le pune la dispoziție, si resurse valoroase pentru a te sprijini în procesul de învățare. Colegii mei detin ani de experiență în predarea limbii engleze tuturor categoriilor de vârstă ceea ce constituie dovada faptului că lecțiile noastre, pregătite cu grijă, garantează o experiență eficientă și practică de învățare. Profesorii NEXT Language Center dețin cele mai înalte calificări și experiența necesară, fiind pregătiți special pentru predarea limbii engleze ca limbă străină. Dacă vă mai gindiți să învățați limba engleză sau nu, atunci vă pot spune cu siguranță că DA. Nu este un secret că învăţarea unei limbi străine necesită enorm de multă determinare. Dar nu uitati si de beneficiile pe care le obtineti intr-un final. La fel ca în orice altă limbă străină este foarte important să vă dezvoltați vocabularul pentru că el stă la baza comunicării. Invățarea limbii engleze nu se limitează doar la îmbogățirea vocabularului dar acesta te va ajuta la dezvoltarea altor abilități precum întelegere, exprimare, citire și scriere de asemenea foarte importante dacă doriți să învățați limba engleză cu adevărat.

Așadar, de ce să înveți engleza? Prin învățarea limbii engleze vei putea să comunici cu un număr mare de persoane din toată lumea. Îmbunătățește-ți șansele de angajare. Într-o lume din ce în ce mai conectată, o bună cunoaștere a limbii engleze este un mare avantaj pentru multe posturi.

Engleza este cea mai folosită limbă pentru afacerile internaționale. Sa nu uitam si de calatorii. Orice călătorie sau ședere într-o țară vorbitoare de limbă engleză va fi mult mai plăcută dacă poți vorbi puțin din limbă. Chiar și în țările unde engleza nu este limba locală, tot veți găsi asta extrem de folositor în călătoriile dumneavoastră.