Cursuri

Cursurile de Limbă Engleză NEXT Language Center sunt concepute pentru a oferi și susține instruirea de calitate pentru toate nivelele și categoriile de vîrstă. La finalul fiecărui nivel vei primi un certificat aprobat de Ministerul Educației care să confirme cunostințele acumulate.

STARTER – engleză pentru începători

STARTER – engleză pentru începători

CURSUL DE LIMBĂ ENGLEZĂ PENTRU ÎNCEPĂTORI ajută studenții să învețe despre toate activitățile necesare, folosind materiale autentice de la BBC. Cu o gamă largă de materiale de sprijin, acesta îndeplinește toate nevoile cursanților și ajută la reducerea decalajului din clasă și lumea reală. Metodologia SpeakOut a fost dezvoltată în colaborare cu BBC worldwide și BBC Cursuri de Limbă Engleză.
Acest curs este perfect pentru cei care vor să înceapă studierea Limbi Engleze pentru că după doar 5 săptămîni vor putea să înțeleagă și să vorbească liber folosind majoritatea noțiunilor de bază.

ATENȚIE: Cursul STARTER se bazează pe metoda SpeakOut de mai multe detalii

Înregistrează-te acum
ELEMENTARY

ELEMENTARY

CURSUL DE BAZĂ: este obligatoriu pentru cei care au finisat cursul STARTER sau dacă ești participant în Programul Work and Travel. Cunoașterea Limbii Engleze la nivel de comunicare este principala cerință precizată de Ambasada Statelor Unite ale Americii din Moldova pentru toți participanții.

ATENȚIE: acest curs este special creat pentru a pune o bază solidă cursanților care vor să înțeleagă și să facă față în orice conversație. La acest nivel vei comunica intensiv cu instructorii-formatori care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile practice și înțelegerea corectă a diferențelor culturale existente în America. La mai multe detalii

Înregistrează-te acum
CONVERSATIONAL

CONVERSATIONAL

CURSUL DE COMUNICARE: îți va oferi posibilitatea să îți dezvolți abilitățile de comunicare pentru a te bucura de o Engleză perfectă. Acest curs este pentru cei care au o engleză medie și doresc să-și aprofundeze cunoștințele pentru a putea conversa liber cu persoanele native, vorbitori de Limbă Engleză. După studierea acestui nivel, diferenţele dintre tine şi un American pot fi doar la nivel de expresii regionale. Cunoştinţele tale de Engleză nu se vor diferenţia de alte persoane. Dacă mergi în America Cursul Conversațional este oportunitatea de angajare la cele mai prestigioase posturi şi funcţii şi cu un salariu bun.

ESTE OBLIGATORIU: pentru cei care au finisat mai multe detalii

Înregistrează-te acum